Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

GLOBALLSHARE



 
Οι μεγαλύτεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου ρευστοποιούν εισόδημα της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως ενεργοποιώντας δωρεάν χρήση των ιστοτόπων τους για τους χρήστες των.

Ο σκοπός του GlobAllShare δεν είναι απλώς να υλοποιήσει δωρεάν χρήση για τους χρήστες του, αλλά να τους κάνει να αισθανθούν την παγκόσμια κοινότητα ως δική τους και τοιουτοτρόπως να την διαμορφώσουν όπως καλύτερα νομίζουν. Γι' αυτό το GlobAllShare διασφαλίζει ιδιοκτησιακή κατάσταση σε κάθε χρήστη με την μορφή ελευθέρων μετοχών κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης.

Κάθε μέλος του GlobAllShare, που συμμετέχει στην κοινότητα κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης και συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπυτξή του, μπορεί να λαμβάνει μετοχές του GlobAllShare συνεχώς και αδαπάνως και κάθε μήνα να λαμβάνει μερίσματα από το παγκόσμιο κέρδος κατ' αναλογία με τις μετοχές που έχει μετά που η παρούσα επιχείρηση ξεκινήσει.

Η Globallshare μοιάζει με ένα δεύτερο Facebook, απλά σε χρώμα κόκκινο. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να δημιουργήσει το Profile του, να γράψει κάτι στον “Τοίχο” του, να κάνει Likes και φίλους.

Κάνε δωρεάν εγγραφή στη νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Google πατώντας στο παρακάτω link : https://www.globallshare.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!